Over ons

Uitlaatservice de Musketiers

Uitlaatservice is op 1 oktober 2021 overgenomen door Amanda Vriens.
Toen Amanda deze advertentie zag dacht ze dat zou een mooi kans zijn voor de toekomst.

Amanda was al opzoek naar iets in de buurt van Breda om haar eigen bedrijf uit te breiden, ze wilde hier ook in de buurt gaan wonen. Amanda heeft al in Ossendrecht haar eigen bedrijf, dat sinds 2020 bestaat genaamd D.V.A.C.. Dit bedrijf werkt ook als een uitlaatservice, dagopvang en persoonlijk pension.

Toen Amanda de advertentie zag was ze meteen verkocht. “Dit bedrijf wil ik verder opbouwen” en ” Dit is mijn toekomst” is wat ze als eerste zei. Toen ze een paar dagen mee kwam draaien in het bedrijf wist ze het zeker, “Dit is wat ik wil” zei ze toen.

Amanda heeft dus het bedrijf overgekocht op 1 oktober 2021. De Musketiers staat om samen spel. Vandaar de motto één voor allen, allen voor één!

Bij de musketiers kunnen de honden lekker samen spelen of lekker genieten van een mooie dag op het veldje met veel liefde en knuffels. Of uw hond nou komt omdat u moet werken en zo de hond niet kan uitlaten of omdat u het leuk vindt dat uw hond lekker kan rondrennen en zijn energie eruit kan gooien, zit u bij ons op de goede plek!

Zoekt u een uitlaatservice voor uw hond(en) neem dan contact op!

KvK
KVK nummer: 76825906
Vestigingsnummer: 000044577885

Adres van het veld
Witteweg 17
4921LK
Made

Correspondentie adres
Poelsstraat 10
4641CB
OssendrechtKom jij ook bij ons spelen?