Werkwijze

Bij uitlaatservice De Musketiers staat het plezier en de veiligheid van uw hond voorop. Flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben wij ook hoog in het vaandel staan.

Wij weten dat uw hond enorm veel voor u betekent. Daarom laten wij uw hond uit op ons omheind terrein in Made. Zo kan uw hond heerlijk los lopen en spelen met andere honden, zonder dat hij of zij weg kan of in aanraking kan komen met, voor ons, onbekende honden.

Als u interesse heeft in onze uitlaatservice, kunt u telefonisch of via mail contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

U kunt dan bij ons op het veldje langst komen om kennis te maken. Tijdens deze kennismaking kunnen wij een goed beeld van uw hond krijgen en u een goed beeld van ons. Wanneer u besluit uw hond met ons mee op avontuur te laten gaan, is het wel belangrijk dat u vertrouwen in ons heeft.

We vullen dan een inschrijfformulier in en wanneer wij een sleutel krijgen, wordt er een ook sleutelcontract getekend.

Wij wandelen op doordeweekse dagen, waarbij een wandeling ongeveer een uur duurt. U kunt ervoor kiezen om uw hond op een vaste dag of dagen met ons mee te laten gaan of flexibel. We lopen de groepen altijd samen in het kader van veiligheid. Indien één van ons met vakantie is, zorgen wij voor vervanging.

Wij werken met een strippenkaart. Hierin hebben we verschillende varianten. Deze kunt u vinden bij de tarieven.

Onze bus en bestelauto zijn beiden uitgerust met ruime hokken, plafond- en vloerventilatie, riemen, een brandblusser en een EHBO koffer. Zodra we alle honden hebben opgehaald, gaan we naar ons omheind terrein in Made, waar ze lekker kunnen spelen met elkaar.

Wij beschikken over vers leidingwater, zodat wij ze kunnen afspoelen na het spelen. Na de wandeling worden de honden weer netjes thuis gebracht, afgedroogd (graag een handdoek klaarleggen) en krijgen ze nog wat lekkers.

Ons werkgebied
Made, Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Raamsdonk, Oosterhout, Den Hout, Terheijden, Wagenberg, Hoge Zwaluwe en Lage Zwaluwe.

We zetten regelmatig leuke foto’s op Facebook van de honden.